Bugun...



İsrail Türk Bakanları Gazze’yi Vurarak Karşıladı

Kültür ve Ekonomi Bakanlarının İsrail ziyareti sırasında İsrail Gazzeyi vurdu

facebook-paylas
Güncelleme: 07-02-2017 11:36:36 Tarih: 07-02-2017 11:21

İsrail Türk Bakanları Gazze’yi  Vurarak Karşıladı

Mavi Marmara olayının ardından 6 yıl sonra Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, 7-8 Şubat'ta Tel Aviv'de düzenlenecek turizm fuarında Türkiye'yi temsil etmek üzere İsrail’e adım attıkları anda İsrail Gaze’yi vurarak gözdağı verdi.

 

Güvenlik kaynakları ve görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, İsrail savaş uçakları sabahın erken saatlerinde Cibaliya beldesinde Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'na ait mevzilerin yakınındaki boş araziyle Beyt Lahiya'da İslami Cihad Hareketi'ne bağlı Kudüs Seriyyeleri'ne ait bir mevziyi vurdu.

 

İsrail'in saldırılarında Ez-Zeytun mahallesinde bulunan Kassam Tugayları'na ait iki mevzi ve su kuyusu açma ekipmanlarını içeren bir atölye de hedef alındı. Atölye tamamen yıkılırken, çevredeki evler de zarar gördü.

 

Beyt Hanun beldesinde de bir zirai tesisin vurulduğu ve tesisin neredeyse tamamının yıkıldığı belirtildi. İsrail savaş uçaklarının ayrıca Gazze-Mısır sınırında yer alan Refah kentinde boş bir araziyi bombaladığı kaydedildi.

 

 




Bu haber 2021 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

AKP Nasıl Kazanıyor?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI